sala de concerts - condicions d'ús


CONDICIONS SALA
1.- La sala contempla un lloguer de 20€ per grup que participi al concert o bé 100€ per a col·lectius, discogràfiques, promotores,..., que organitzin un event. Aquest import s'haurà de fer efectiu abans de l'inici del concert.
2.- L'Espai Jove de l'Eixample posarà el tècnic de so, i s'encarregarà de gestionar la barra de bar.
3.- L'Espai Jove donarà gratuïtament dues consumicions (cervesa/refresc), només per als membres del/s grup/s, quedant exclosos amics/amigues, productors, mànagers,...

ENTRADA
Els grups tenen dret a posar entrada pel concert.
1.- El preu no podrà ser superior a 5€.
2.- La gestió de la taquilla (persona encarregada, cobrament,...) serà a càrrec del grups.

RIDERS
1.- Els grups es comprometen a passar els riders a l'Espai Jove una setmana abans del concert. Al mateix temps, l'Espai Jove farà arribar als grups la fitxa tècnica/rider de la sala.
2.- Si el rider de l'Espai Jove de l'Eixample no cobreix les necessitats dels grups, s'ofereix dues opcions:
a) Els grups s'encarreguen de portar el material que manca.
b) L'Espai Jove ofereix un lloguer del material que manca, i que no disposa, que s'haurà d'abonar abans del concert. El preu d'aquest lloguer varia segons les exigències dels riders dels grups.

HORARIS
18h.- Arribada dels grup i muntatge del seu backline
19h.- Proves de so
21h.- Finalització de les proves de so
21.15h.- Obertura de portes al públic
21.30 – 22.00h.- Inici del concert
1.00h.- Finalització del concert

BACKLINE
1.- Els grups han de portar el seu backline.
2.- Si els grups volen compartir backline, s'hauran de posar d'acord entre ells. L'Espai Jove no farà de missatger, només proporcionarà el contacte entre grups.
3.- Un cop finalitzat el concert, els grups hauran d'endur-se el seu backline, no podent deixar cap material a l'Espai Jove.

PROVES DE SO
1.- Si el backline dels grups és similar, només provarà un grup, si no, ho faran dos (en el cas de concerts amb tres grups). Sempre provarà el grup que porti més dificultat de backline.
2.- L'ordre de les proves de so serà invers a l'ordre del concert (ex: l'últim grup en tocar és el primer en fer les proves).
3.- Durant les proves de so, els grups es comprometen a realitzar-les amb seriositat i seguint les directrius del tècnic de so, en cas contrari, l'Espai Jove no es farà responsable del resultat final a nivell de so durant el concert, reservant-se inclús el dret de poder-lo anul·lar a priori, si no compleixen aquest compromís.

DURANT EL CONCERT
1.- Els grups es comprometen a fer un bon ús del material tècnic i de so de l'Espai Jove, a l'hora que es mantindrà una relació cordial i respectuosa amb el tècnic de so, que està realitzan la seva tasca. En cas contrari d'alguna de les dues condicions o bé totes dues, l'Espai Jove es reserva el dret d'anul·lar o paralitzar el concert si així ho creu convenient.
2.- Si degut al mal ús del material tècnic i de so, per part dels grups, aquest pateix desperfectes, els grups hauran d'abonar l'import del material fet malbé.