coordinadora buk de la selva


La Coordinadora Buk de la Selva, està formada pels grups, bandes i/o formacions musicals residents del buc d'assaig de l'Espai Jove de l'Eixample (Buk de la Selva).

Aquesta pretén ser un espai de participació dels seus integrants, mitjançant l'autogestió del mateix buc i prenen les decisions sobre tot allò que afecte al mateix local (manteniment, control del material i reparació, noves adquisicions, ...), alhora que permet i possibilita l'intercanvi d'experiències, de creativitat conjunta entre les diverses formacions i de coneixement sobre l'activitat a nivell musical que desenvolupa cadascun del grups residents del buc.

La Coordinadora és, també, un espai de participació, en tant que pot organitzar diferents activitats de caire musical: concerts, tallers, master class,...

La Coordinadora es reuneix en assemblea com a mínim dos cops al trimestre conjuntament amb el tècnic de dinamització musical de l'Espai Jove, tot i que aquesta es pot reunir tants cops com o desitgi, alhora que les formacions també o poden fer entre elles per organitzar qualsevol activitat que vulguin desenvolupar.