buc d'assaig - condicions


1.- El buc d'assaig de l'Espai Jove de l'Eixample (Buk de la Selva) està a disposició del seus usuaris i usuàries de dilluns a dissabte de 10h a 22h.


2.- El buc disposa de 1600W de PA, condicionament acústic i backline complet (2 amplificadors de guitarra i 1 de baix, bateria completa, equip de veus , 2 micròfons Shure 58 amb cablejat, 2 peus de micro i 1 peu per teclat).

3.- La quota mensual del buc serà de 40€, per a 3 hores setmanals, o la part proporcional a les hores d'assaig de cada grup, sent aquestes sempre inferior a 3 hores, en cap cas podran ser superiors, excepte en casos ocasionals i amb una durada de temps límitada, per necessitats dels grups i si els horaris són compatibles amb la dinàmica del buc.

4.- L'estada al buc d'assaig no podrà ser superior a dos anys, entenent que s'ha de poder donar cabuda a d'altres grups, a l'hora que és un espai per capacitar als grups de poder engegar els seus projectes.

5.- L'edat dels membres dels grups no podrà ser superior als 30 anys, o bé el 50% dels seus membres no podrà superar aquesta edat. (Aquesta condició s'ha de complir en el moment d'accedir a l'ús del buc, no necessàriament en els dos anys posteriors).

6.- Els grups hauran de facilitar els noms, edats, data de naixament, telèfons de contacte i e-mail de les formacions, i actualitzar aquesta informació si es produeixen canvis dels seus membres.

7.- Els grups residents del buc d'assaig hauran de formar part de la Coordinadora de grups del Buk de la Selva.

8.- Els grups residents es comprometen a respectar la normativa d'us del buc d'assaig.

9.- El buc romandrà tancat durant el periòde estival de vacances.
(principalment agost)